(untitled) (Zamonaviy dunyoda ijtimoiy fanlar, 2026)
Ko‘p sonli bo‘lmagan diasporalar va etnik guruhlar muammosi butun dunyoda mavjud bo‘lgan hozirgi davrda millatlararo totuvlik bilan ajralib turadi. Jumladan O‘zbekistonda millati, diniy e’tiqodi, tilidan qat’i nazar, barcha fuqarolarning yakdilligini ta’minlash siyosati yurgizilib, bizning mamlakatimizda ko‘p sonli bo‘lmagan xalqlar yoki etnik guruhlar muammosi amaliy jihatdan muvaffaqiyatli hal etilmoqda.