(untitled) (Zamonaviy dunyoda ijtimoiy fanlar, 2026)
Mazkur maqola Dungan xalqi va uning O’rta Osiyoga kirib kelish tarixi haqida bo’lib, unda asosan dungan xalqining kelib chiqishi va ularning O’rta Osiyoga ko’chib o’tish sabablari va ularning bu yerdagi joylashuvi yoritib berilgan.