AYBSIZLIK PREZUMPSIYASI - SHAXS HUQUQ VA ERKINLIKLARINING MUSTAHKAM KAFOLATI (Zamonaviy dunyoda ijtimoiy fanlar, 2026)
Maqolada aybsizlik prezumpsiyasi tushunchasi, prezumpsiyaning asosiy jihatlari, uning mazmun – mohiyati, milliy va xorijiy normalar asosida tahlil qilinadi, prezumpsiyaning jamiyat hayotidagi bugungi kundagi ahamiyati haqida ma’lumotlar beriladi.