MEKTEPLERDEGI PEDAGOG HÁM OQIWSHILAR ARASINDA KONFLIKTLERDIŃ PAYDA BOLIWI SEBEPLERI - Muratbaev , Jahangir; Jumamuratova, Malika (Eurasian Journal of Academic Research, 2022)
Biz bul maqalamızda mekteplerdegi pedagog hám oqıwshılardıń arasındaǵı bolıwı múmkin bolǵan konflikt hám onıń payda bolıw sebepleri, sonday-aq, bunday qarama-qarsılıqlardı boldırmawdıń tiykarların pedagogikalıq kóz qarasta úyreniwge háreket ettik. Sonıń menen birge oqıwshılarǵa shańaraq hám basqa ortalıqlardaǵı bolatuǵın qarama-qarsılıqlardıń sebeplerin túsindiriwdiń jańa pedagogikalıq usılları usınıs etildi.