ИНГЛИС ҲӘМ ҚАРАҚАЛПАҚ ТИЛЛЕРИНДЕ ХАБАР ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫ ТЕРМИНЛЕРИНИҢ ЛИНГВИСТИКАЛЫҚ ӨЗГЕШЕЛИКЛЕРИ - Юсупова, Х. (Eurasian Journal of Academic Research, 2023)
Бул мақала арқалы инглис ҳәм қарақалпақ тиллериндеги хабар технологиялары терминологик системасын лингвистикалық ҳәдийсе сыпатында үйрениўди мақсет етип қойдық, тийкарынан дыққат изертленип атырған терминологик системада синоним ҳәм дублет атамаларын терең үйрениўге қаратылған.