TA’LIM JARAYONIGA XALQARO BAHOLASH TIZIMINI JORIY ETISH - Abdulxaeva, M.B. (Eurasian Journal of Academic Research, 2022)
Maqolada xalqaro baholash tizimini qo’llashning avzalliklari, uni qo’llashga oid mulohazalar xususida so’z yuritilgan.