ONLINE TALIM RIVOJLANISHIDA DASTURIY VOSITALARINING AHAMIYATI VA RIVOJLANISH BOSQICHLARI - Xusanboyev , Davlatyor (Eurasian Journal of Academic Research, 2022)
Koronavirus pandemiyasi oliy o‘quv yurtlarida o‘qitish jarayonida o‘zgarishlarga olib keldi. Ta'lim muassasalari va o'qituvchilar va talabalar oʻrtasidagi o'zaro munosabatlarga ta'sir ko'rsatdi. Pandemiya natijasida universitetlar o'z faoliyatini amalga oshirishga majbur bo'ldi. Talabalar faqat onlayn darslar olib bordi. Shu munosabat bilan ko'plab hukumatlar pandemiyani oldini olish uchun ushbu choralarni ko'rdi. Virusni tarqatish va butun dunyo boʻylab oʻquv jarayoni va universitetlarning uzluksizligini ta'minlash qabul qilingan onlayn ta'lim jarayoni.