MAHALLIY BUG’DOY DONINI BIOLOGIK XUSUSIYATLARINI ISHLAB CHIQARILAYOTGAN UNGA TA’SIRI
Main Article Content
Аннотация:
Bug’doy donini fizik-kimyoviy va sifat ko’rsatkichlarini yaxshilash, korxonalarni rivojlantirish, modernizatsiya qilish, resurs va energiya materiallarini tejash, don tozalash bo’limida unumdor texnikani joriy qilish.
Article Details
Как цитировать:
Библиографические ссылки:
Айзикович Л.Е., Физико - химические основы технологии производства муки.-М.«Колос», 1975.
Абдуллаева Н. Дунё ободлиги сизлардан. Тошкент. Ислом университети нашриёти. 2001 й.
Бутковский В.А., Мерко А.И., Мельников Е.М. Технология зерноперерабатывающих производств. -М., 2001.
Богданов В.М., Баширова Р.С., Кирова К.А. Техническая микробиология пищевых продуктов. Под ред. проф. Панкратова A.Я«Пищевая промышленность», М.1968.
Гафурова Д.А. Качество зерна пшеницы Узбекистана и оптимизация процессов ее переработки. Диссертация канд. техн. наук, -Ташкент, 2006.
Гиршсон В.Я. Экспериментальные исследования процессов технологии зерна. М. Заготиздат, 1949.