MAHALLIY BUG’DOY DONINI BIOLOGIK XUSUSIYATLARINI ISHLAB CHIQARILAYOTGAN UNGA TA’SIRI

##plugins.themes.bootstrap3.article.main##

Abstrak:

Bug’doy donini fizik-kimyoviy va sifat ko’rsatkichlarini yaxshilash, korxonalarni rivojlantirish, modernizatsiya qilish, resurs va energiya materiallarini tejash, don tozalash bo’limida unumdor texnikani joriy qilish.

##plugins.themes.bootstrap3.article.details##

##submission.citations##:

Айзикович Л.Е., Физико - химические основы технологии производства муки.-М.«Колос», 1975.

Абдуллаева Н. Дунё ободлиги сизлардан. Тошкент. Ислом университети нашриёти. 2001 й.

Бутковский В.А., Мерко А.И., Мельников Е.М. Технология зерноперерабатывающих производств. -М., 2001.

Богданов В.М., Баширова Р.С., Кирова К.А. Техническая микробиология пищевых продуктов. Под ред. проф. Панкратова A.Я«Пищевая промышленность», М.1968.

Гафурова Д.А. Качество зерна пшеницы Узбекистана и оптимизация процессов ее переработки. Диссертация канд. техн. наук, -Ташкент, 2006.

Гиршсон В.Я. Экспериментальные исследования процессов технологии зерна. М. Заготиздат, 1949.