OVQATLANISH KORXONALARIDA XIZMAT KO‘RSATISHDA MEHNATNI ILMIY ASOSDA TASHKIL ETISHNING ASOSIY YO‘NALISHLARI
Main Article Content
Аннотация:
Ushbu maqolada aholiga servis xizmat ko‘rsatishda umumiy ovqatlanish sohasi va bu yerda qancha miqdorda oziq-ovqat mahsulotlari ishlatilishi haqida batafsil yoritib berilgan. Hozirgi davrda aholini xalq iste’moli tovarlariga va oziq-ovqat mahsulotlariga bo‘lgan talabini to‘laroq qondirish, iste’molchilar huquqini himoya qilish, aholiga turli xildagi sifatli servis xizmati ko‘rsatish, bozor konyukturasini o‘rganish va boshqa bir qancha aholi turmush tarzini oshiruvchi tadbirlar haqida ham to’xtalib o’tilgan.
Article Details
Как цитировать:
Библиографические ссылки:
A.N. Yershov, A.F.Yurchenko. “Spravochnik rukovoditelya predpriyatiy obshestvennogo pitaniya”. M., Ekonomika, 1981, 487 s.
“Sbornik retseptuar blyud I kulinarnix izdeliy dlya predpriyatiy obshestvennogo pitaniy”. M. , Ekonomika, 1982, 715 s.
N.I.Kovalev. “Texnologiya prigotovleniya pishi”. M.Ekonomika, 1983, 300 s.
I.M.Skurixina. “Ximicheskiy sostav pishevixproduktov. M. , legkaya pishevaya promishlennost”. 1984, 326s.
Aminu, M. , Ludin, A. N. B. M. , Matori, A. N. , Yusof, K. W., Dano, L.U., & Chandio, I.A.(2013). A spatial decision support system (SDSS) for sustainable tourism planning in Johor Ramsar sites, Malaysia. Environmental Earth Sciences, 70(3), 1113-1124
I.S. Tuxliyev, G’.X.Qudratov, M.Q.Paedayev. “Turizmni rejalashtirish” 16,25. Adadi 500, 37. 150-bet.
I.S.Tuxliyev, R.Hayitboyev, Samarkand: SamISI, 2010. “Turizm: nazariya va amaliyot ”, 75-bet.