QISHLOQ XO’JALIGIDA MIKROBIOLOGIYANING O’RNI
Main Article Content
Аннотация:
Mazkur maqolada qishloq xo’jaligida mikrobiologiyaning o’rni, mikrobiologik jarayonlarini faollashtirish, chorvachilik komplekslari chiqindilaridan o’g’it olish haqida ma’lumotlar berilgan.
Article Details
Как цитировать:
Azimov , A. . (2024). QISHLOQ XO’JALIGIDA MIKROBIOLOGIYANING O’RNI. Инновационные исследования в современном мире: теория и практика, 3(8), 38–40. извлечено от https://in-academy.uz/index.php/zdit/article/view/35081
Библиографические ссылки:
Tokhirov B.B., Mustafoyev X., Tagayeva M.B. Production of microscopic always, their use in livestock and poultry // Экономика и социум. 2021, №. 4-1. p.426-427.
Ходжимуродова Н.Р., Хакимова Н.Х., Тогаева М.В. Бухоро вохаси сугориладиган ўтлоқи аллювиал тупроқларида микроорганизмлар фаоллиги // Республика илмийамалий анжумани материаллари туплами.Гулистон, 2020. 166 б.
M.B. Togaeva, Z.T.Safarova, N.A.Azizova. Main sources of increasing the productivity of alluval soils of medium salt grazine of bukhara region // JournalNX. – Т. 6. – №. 06. p. 88- 93.