TARKIBIDA QAND MIQDORI KAM BO‘LGAN SABZAVOT SUKATLARI TEXNOLOGIYASI
Main Article Content
Abstract:
Maqolada respublikamizda keng yetishtiriladigan sabzavotlarni kayta ishlab sukat tayyorlash texnologiyasi yoritilgan. Sukat tayyorlash uchun olingan sabzavot xomashyolari arzon va organizm uchun foydasi beqiyosdir. Sukatlar tayyorlashda shakar o‘rniga boshqa turdagi xom-ashyo asal, topinabur siropidan foydalanilgan. Olingan tayyor sukatlarning sifati organoleptik usulda tekshirilgan va soha mutaxassislari hamda iste’molchilar tomonidan yuqori baholangan.
Article Details
How to Cite:
References:
Сборник технологических инструкций по производству цукатов. М.Пишевоя промышленность 1980-580 с.
Технология приготовления цукатов из нетрадиционных видов сырья Univirsum:Технические науки: электрон. Научный-журнал, Маматқулов О.Т, Дадамирзаева М.Х, Тошпўлатов Б.С, Отаханов Ш.Ш 2020 N9 (78)VRL.